Terug Hulp nodig

Functionerings- en of evaluatiegesprekken

Enkele do’s en don’ts op een rijtje gezet!
Functionerings- en of evaluatiegesprekken

Het verbeteren van onderlinge communicatie, het wegnemen van belemmeringen en het optimaliseren van de werkrelatie tussen jou en je medewerkers. Dit klinkt allemaal heel mooi, maar hoe krijg je dat voor elkaar in één gesprek?
Hoe zorg je ervoor dat zo’n gesprek meer wordt dan een jaarlijks terugkerend ritueel, maar echt bijdraagt tot een beter en efficiënter functioneren? Hoe zorg je ervoor dat deze unieke gesprekken een bron van motivatie, respect en begrip worden.
In dit webinar verneem je hoe je dit aanpakt !

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Voor iedereen, die leiding geeft aan één of meerdere werknemers.

Wat mag je verwachten?
Op het einde van de presentatie:
• weet je hoe je functionerings- en evaluatiegesprekken het best voorbereidt, aanpakt, levendig houdt en boeiend maakt;
• leer je een aantal tips en tricks om relax om te gaan met functionerings- en evaluatiegesprekken.

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen ?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), chemische sector (PC 116 of 207), confectiesector (PC 215 of PC 109), erkende controleorganismen (PC 219), textielsector (PC 120 of 214).
Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte.

Dit webinar is één van de drie webinars van het voorjaarsaanbod 2018, die eveneens toegankelijk zijn voor medewerkers uit de social-profitsector, en dit kosteloos op voorwaarde dat de inschrijving gebeurt via www.vivosocialprofit.org (en niet rechtstreeks via deze website).

Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.

Docent : Siegfried De Cuyper
Siegfried De Cuyper (°1956) is een “hands on” coach met een ruime, praktische bedrijfservaring. Hij heeft een lange en succesvolle loopbaan opgebouwd in supply chain, inkoop- en algemeen management bij Balta en Ter Beke Fresh Group Food. Daarna was hij een aantal jaren actief als interim manager. De opdrachten waren voornamelijk gericht op crisis- en changemanagement. Deze periode was een rijke bron van vele en verschillende ervaringen in diverse sectoren. Sedert 2008 is hij actief als “executive coach”. In die hoedanigheid begeleidt hij managers, teams en bedrijven en verzorgt hij trainingen rond o.a. coachend leidinggeven, communicatie, onderhandelingsvaardigheden, teambuilding en omgaan met cultuurverschillen. Het is zijn passie om organisaties in hun geheel en individuen in het bijzonder te begeleiden en te sturen naar een duurzame en efficiënte groei. Voor Siegfried is het belangrijk om een gezond evenwicht te creëren tussen individu en organisatie. Zijn kennis en passie brengt hij in praktijk bij bedrijven als BESIX, Bnpparibas, Belfius, Ethias, PWC, BPChem, Delhaize, Sibelga, Puratos … Siegfried is licentiaat economische wetenschappen en heeft daarnaast “middle en advanced management” gestudeerd aan de Vlerick Business School.


maandag

28

mei 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te bekijken.

powered by Online Seminar