Terug Hulp nodig

Omgaan met bezwaren

(voor commerciële medewerkers)
Omgaan met bezwaren

Iedere verkoper kent dit wel: je zit volop in je verkoopgesprek, je denkt de deal stilaan rond te hebben, en dan komt de klant plots met iets zoals: "ik twijfel toch nog aan .....", of "ik vind het toch allemaal wat duur ....".
Bezwaren lijken de verkoop steeds in de weg te staan, en toch hoeft dat niet altijd zo te zijn. Integendeel, bezwaren kunnen je soms zelfs helpen de verwachtingen van de klant helder te krijgen.
In dit webinar leer je hoe bezwaren te voorkomen, en word je er toch mee geconfronteerd, hoe er dan mee om te gaan.

Voor wie is dit webinar bedoeld?
Voor al wie zijn/haar commerciële vaardigheden wil aanscherpen of kritisch evalueren, in het bijzonder de minder ervaren verkoper of commerciële medewerker, maar ook de ervaren verkoper, die met betrekking tot zijn/haar aanpak al enige tijd geen training of vorming gehad heeft.
Dit webinar kan op zichzelf gevolgd worden, maar ook als een deel van een serie van 4 modules voor commerciële medewerkers: verkopen: de kunst van het verleiden (over het verkoopgesprek), telefonisch afspraken maken, prijsonderhandelingen.

Wat mag je verwachten ?
Na deze training:
• zal je inzicht hebben in hoe bezwaren je net kunnen helpen bij het helder krijgen van de verwachtingen van de klant;
• zal je op zoek gaan naar bezwaren, in plaats van ervan weg te lopen;
• zal je weten hoe je voor te bereiden op bezwaren, en bijgevolg niet meer verrast te zijn als de klant met een bezwaar komt;
• zal je de do's en dont's kennen van het omgaan met bezwaren.

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen ?
Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), chemische sector (PC 116 of 207), confectiesector (PC 215 of PC 109), erkende controleorganismen (PC 219), textielsector (PC 120 of 214). Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte.
Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.

Docent: Stefaan Maes
Stefaan Maes is sales coach en sales trainer, actief in zowel de B2B als B2C omgeving.
Vanuit zijn dertig jaar lange ervaring als key account manager in de ICT sector bouwde hij een grote expertise uit op het vlak van sales. Hij werkte 13 jaar voor één van Belgisch grootste telecom bedrijven en onderhield de commerciële contacten met hun top-10 klanten.
Na een doorgedreven opleiding tot coach startte hij in 2013 zijn eigen activiteit als trainer/coach (www.rentasalescoach.be). Vandaag traint en coach hij verkopers en account managers voor opdrachtgevers in alle mogelijke sectoren.

maandag

23

april 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te bekijken.

powered by Online Seminar