Terug Hulp nodig

hoe mensen écht motiveren ?

Wat als een wortel niet meer helpt ...
hoe mensen écht motiveren ?

Heb je jezelf al afgevraagd waarom je voor de ene taak op je werk meer en sneller ‘in beweging’ komt dan voor een andere taak? Wat de redenen zijn waarom je je al of niet echt inzet voor je werk?
Of, met andere woorden: wat je kan motiveren?
Motivatie is een begrip waar we elke dag de gevolgen van zien: zowel van het niet, als van het wél gemotiveerd zijn. Hoe komt het dat die ene collega er wél volledig voor gaat en die andere niet? Heeft dat met die persoon te maken? Kunnen we collega’s en medewerkers dan wel motiveren? Of zijn er andere elementen, die een impact hebben op de motivatie, zelfs hiervoor noodzakelijk zijn, en die we wel kunnen aansturen?

In dit webinar geven we inzicht in wat mensen daadwerkelijk en duurzaam motiveert op basis van een eenvoudige maar duidelijke en onderbouwde theorie aangevuld met praktische cases.
We hebben het niet over peptalk of catchy tricks, maar wel over de essentie van motiveren.
Je zult aan dit webinar zeker iets hebben, als spiegel voor jezelf of als leidraad voor je samenwerking met anderen.

Voor wie is het webinar bedoeld?
Iedereen die met anderen samenwerkt en hen gemotiveerd wil houden.

Wat mag je verwachten?
Dit webinar leert je:
• wat de essentie is van duurzame motivatie;
• hoe je mensen in beweging kan krijgen;
• welke rol je zelf hebt in de motivatie van anderen (én van jezelf!)

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen ?
Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), chemische sector (PC 116 of 207), confectiesector (PC 215 of PC 109), erkende controleorganismen (PC 219), textielsector (PC 120 of 214). Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte.
Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.

Docent: Maarten Andriessen
De passie van Maarten Andriessen is het mee vormgeven van de afstemming tussen mens en organisatie. Hij combineert hierbij zijn ervaringen uit twee werelden: de academische wereld, waarin hij een tiental jaren werkte als actie-onderzoeker in organisatiepsychologie én de bedrijfswereld, waarvan hij als HR- en organisatieadviseur de realiteit kent.
Vanuit de interesse in wat mensen drijft en bezielt, gaat Maarten op zoek naar de essentie daarvan. Voor dit webinar zoekt Maarten een antwoord op onder andere deze simpele vraag: waarom staan mensen in godsnaam 5 dagen in de week ’s morgensvroeg zo vroeg op om te gaan werken.
Hij laat het daarbij niet bij enkele mooie inzichten, maar wil inspireren tot actie. Ook in dit webinar.


maandag

16

april 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te bekijken.

powered by Online Seminar