Terug Hulp nodig

Hoe anderen meekrijgen in jouw ideeën? (werken aan je overtuigingskracht!)

Hoe anderen meekrijgen in jouw ideeën? (werken aan je overtuigingskracht!)

Gelijk hebben is vaak het probleem niet. Gelijk krijgen, dát is de kunst.

Sommige mensen hebben het blijkbaar “van nature”: ze hebben zo’n uitstraling dat anderen eigenlijk meteen van hen aannemen wat ze zeggen. Ze krijgen veel gedaan bij anderen omdat ze weten te overtuigen.

Overtuigen is een manier van “beïnvloeden”. Je zorgt ervoor dat de ander iets van je overneemt: een mening, een idee of voorstel.

En in dit webinar verneem je hoe je dit aanpakt!

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Voor iedereen, die zijn/haar meningen met anderen moet delen, die medewerkers, collega’s of een leidingevende wil overtuigen, die de neuzen van een team in dezelfde richting wil krijgen, die met passie maar ook met overtuiging zijn of haar job wil doen.

 

Wat mag je verwachten?

Op het einde van het webinar:

  • weet je hoe je het aanpakt om te vertellen wat je wil en waarom;

  • leer je hoe je jouw eigen overtuigingskracht kan versterken.

 

Wie kan dit webinar (kosteloos) volgen ?

Het webinar kan kosteloos gevolgd worden door werknemers uit volgende sectoren : metaalverwerkende en technologische industrie (PC 209), chemische sector (PC 116 of 207), confectiesector (PC 215 of  PC 109), erkende controleorganismen (PC 219), textielsector (PC 120 of 214). Voor deelnemers uit de voedingshandel (PC 119), voedingsindustrie (PC 118 of 220), de audiovisuele sector (PC 227), de filmproductie (PSC 303.01) kan een beperkt inschrijvingsgeld aangerekend worden. Informeer bij het vormingsfonds Alimento of Mediarte.

Het inschrijvingsgeld voor deelnemers uit andere sectoren dan deze hierboven vermeld bedraagt 125 euro.

 

Docent: Siegfried De Cuyper

Siegfried De Cuyper (°1956) is een “hands on” coach met een ruime, praktische bedrijfservaring. Hij heeft een lange en succesvolle loopbaan opgebouwd  in supply chain, inkoop- en algemeen management bij Balta en Ter Beke Fresh Group Food. Daarna was hij een aantal jaren actief als interim manager. De opdrachten waren voornamelijk gericht op crisis- en changemanagement. Deze periode was een rijke bron van vele en verschillende ervaringen in diverse sectoren. Sedert 2008 is hij actief als “executive coach”. In die hoedanigheid begeleidt hij managers, teams en bedrijven en verzorgt hij trainingen rond o.a. coachend leidinggeven, communicatie, onderhandelingsvaardigheden, teambuilding en omgaan met cultuurverschillen. Het is zijn passie om organisaties in hun geheel en individuen in het bijzonder te begeleiden en te sturen naar een duurzame en efficiënte groei. Voor Siegfried is het belangrijk om een gezond evenwicht te creëren tussen individu en organisatie. Zijn kennis en passie brengt hij in praktijk bij bedrijven als BESIX, Bnpparibas, Belfius, Ethias, PWC, BPChem, Delhaize, Sibelga, Puratos … Siegfried is licentiaat economische wetenschappen en heeft daarnaast “middle en advanced management” gestudeerd aan de Vlerick Business School. Als gedreven onderhandelaar heeft hij tevens bij Vlerick seminaries gevolgd in “Negotiation en decision making”. Siegfried De Cuyper (Siegfried) is verbonden aan het trainersnetwerk Obelisk (www.obelisk.be).

donderdag

1

februari 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te bekijken.

powered by Online Seminar