Uw zoektermSluit filter
Bedankt voor het bezoeken van deze website.
Het webinar aanbod voor het najaar 2017 zal ten laatste eind augustus online staan.
(Eerste webinar: 17 oktober)
Intussen wensen we u een prettig verlof toe!

Werk als leidinggevende aan een effectieve persoonlijke communicatie- en managementstijl!

Verhoog het inzicht in jezelf en anderen op basis van het Insights-model

Inzicht in onszelf en anderen biedt krachtige mogelijkheden om onze persoonlijke effectiviteit als leidinggevende te verbeteren.

Dit herken je ongetwijfeld: samenwerken met anderen betekent samenwerken met verschillende persoonlijkheden.  Ieder mens is immers anders en elke persoonlijkheid brengt andere voorkeuren met zich mee. Deze voorkeuren hebben ...

Datum: 22 juni 2017
Duur: 1 uur
Bekijk het webinar

verkopen (4/4): telefonisch afspraken maken

Telefonisch afspraken maken is voor nogal wat verkopers iets waar ze eigenlijk enorm tegen op zien. Ze gaan nog liever naar de tandarts, dan enkele uren te moeten prospecteren. Nochtans vormt het een wezenlijk onderdeel van hun takenpakket.

Herken je dat bij jezelf (een beetje)?

Dan moeten we je niet uitleggen dat het resultaat van een opdracht, ...

Datum: 19 juni 2017
Duur: 90 minuten
Bekijk het webinar

Lean pricing (prijszetting in technologiebedrijven)

Prijszetting is een belangrijke hefboom om succesvol een product of dienst op de markt te zetten. Maar wat is de juiste prijs en hoe bepaal je die? Hoeveel zijn je potentiële klanten bereid te betalen voor je product of dienst?

Om daar inzicht in te krijgen moet je in eerste instantie een goed zicht hebben op ...

Datum: 16 juni 2017
Duur: 1 uur
Bekijk het webinar

Extra inzichten om goed in team te kunnen werken!

Leer hoe je zelf kan bijdragen aan een succesvol team!

Je leest het in bijna elke functieomschrijving: je moet een echte teamplayer zijn (en tegelijk … ook goed zelfstandig kunnen werken).  Wat betekent dat nu juist? Hoe kan je zélf bijdragen tot een succesvol team? Hoe creëer je voor jezelf en voor anderen een goede werksfeer?

En wat ...

Datum: 13 juni 2017
Duur: 1 uur
Bekijk het webinar

Hoe goed feedback geven ?

Elke medewerker verwacht van een leidinggevende de nodige feedback.  Maar soms blijkt deze medewerker het wel moeilijk te hebben met kritiek …

Als leidinggevende weet je dan wel weer dat je meer feedback zou kunnen of zelfs moeten geven. Toch is er iets dat je tegenhoudt.

En als je dan als leidinggevende al eens feedback gaf ...

Datum: 8 juni 2017
Duur: 1 uur
Bekijk het webinar

Opstellen van een opleidingsplan

Een opleidingsplan opstellen. Sommige organisaties doen het om zo structuur aan te brengen in hun Learning & Development beleid. Anderen stellen een opleidingsplan op om de richtlijnen van de sectorale akkoorden te volgen. Er zijn ook organisaties waar het opleidingsplan een leidraad is voor alle medewerkers om aan hun eigen ontwikkeling te werken.

Er kunnen dus ...

Datum: 1 juni 2017
Duur: 1 uur
Bekijk het webinar

Hoe anderen meekrijgen in jouw ideeën? (werken aan je overtuigingskracht!)

Gelijk hebben is vaak het probleem niet. Gelijk krijgen, dát is de kunst.

Sommige mensen hebben het blijkbaar “van nature”: ze hebben zo’n uitstraling dat anderen eigenlijk meteen van hen aannemen wat ze zeggen. Ze krijgen veel gedaan bij anderen omdat ze weten te overtuigen.

Overtuigen is een manier van “beïnvloeden”. Je zorgt ervoor dat de ...

Datum: 30 mei 2017
Duur: 1 uur
Bekijk het webinar

Omgaan met conflicten op het werk

Gespannen sfeer op het werk? Dat gebeurt, zelfs in de “beste huishoudens”. En vooral in periodes van hoge werkdruk of onzekerheid.  Waar mensen samenwerken of samenleven, ontstaan nu eenmaal automatisch spanningen en conflicten.

En dat is nu sneller zichtbaar dan voorheen.  Omdat medewerkers meer durven verschillen, omdat ze mondiger geworden zijn, omdat ze efficiënt willen blijven ...

Datum: 23 mei 2017
Duur: 1 uur
Bekijk het webinar

Verkopen (3/4): omgaan met bezwaren

Iedere verkoper kent dit wel: je zit volop in je verkoopgesprek, je denkt de deal stilaan rond te hebben, en dan komt de klant plots met iets zoals: "ik twijfel toch nog aan .....", of "ik vind het toch allemaal wat duur ....".

Bezwaren lijken de verkoop steeds in de weg te staan, en toch hoeft ...

Datum: 22 mei 2017
Duur: 1 uur
Bekijk het webinar

Lean product development

Hoe ontwikkel je snel nieuwe producten, terwijl je de kosten reduceert en de waarde voor de klant maximaliseert? Lean product development biedt hierop een antwoord. De aanpak omvat een set van praktische principes en methodes die gericht zijn op het maximaliseren van de waarde van de productontwikkeling en het minimaliseren van de verspillingen in het ...

Datum: 19 mei 2017
Duur: 1 uur
Bekijk het webinar

powered by OnlineSeminar