Terug Hulp nodig
218 keer bekeken

Corona in de bouwsector

Corona in de bouwsector

De impact van het coronavirus wordt groter met de dag. Het virus oefent heel wat invloed uit op ons persoonlijk leven en op onze bouwsector. In dit webinar komen we terug op de meest gestelde vragen over dit topic.

 

Heel wat vragen

Kan ik nog blijven werken met mijn arbeiders? Wanneer moet ik mijn activiteiten stil leggen. Kan ik beroep doen op tijdelijke werkloosheid? Wat wordt als overmacht aanvaard? Moet er nog gebruik gemaakt worden van tijdelijke werkloosheid wegens economische redenen? De uitvoeringstermijnen kunnen niet worden gehaald? Is dit overmacht? Op welke steunmaatregelen kan ik beroep doen? 

In 20 minuten weer helemaal mee. 

Heel wat vragen die Twain De Hondt, adviseur sociale wetgeving Bouwunie, in amper 20 minuten beantwoordt. Bouwunie krijgt over dit topic dagelijks honderden vragen. Dit webinar is opgesteld aan de hand van de meest gestelde vragen.

Praktische info

Het webinar duurt 25 minuten. Heb je vragen? Stel ze gerust live aan onze sprekers. Zij en onze moderatoren doen hun uiterste best om ze direct en na het webinar te beantwoorden.

Je volgt het webinar online op het Online Seminar-platform. Zonder extra software te downloaden. Even registreren en aanmelden voor het webinar volstaat. Een goede internetverbinding is wel een must.

woensdag

25

maart 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.