Terug Hulp nodig
40 keer bekeken

Werken tijdens rustdagen en slecht weer

Hoe zorg ik dat er gewerkt wordt wanneer het eigenlijk niet mag?
Werken tijdens rustdagen en slecht weer

De winter komt er stilaan aan. Een periode van vaak slecht weer. En met de kerstperiode ook verschillende rustdagen. Maar wat is nu het verschil tussen slecht weer en het vorstverlet? Wat moet ik doen als ik niet kan werken omwille van het slechte weer? En wat met mijn uitvoeringstermijn? Wat als ik tijdens de kerstperiode dringend op interventie moet? Of mijn werk niet tijdig afgeraakt? Kan ik mijn arbeiders dan enkele dagen langer laten werken? En wat is nu officieel een rustdag?

Goed nieuws. In bepaalde gevallen kan u wel degelijk werken op rustdagen. Hoe u dit aanpakt? Welke stappen u allemaal hoeft te ondernemen? En wat nu het verschil is tussen weerverlet en vorstverlet? Dat leggen we allemaal haarfijn uit tijdens dit webinar.

U krijgt in 20 minuten alle antwoorden op uw vragen.

Kort en bondig samengevat door onze adviseur Twain De Hondt. Samen met u overloopt hij de belangrijkste spelregels. Zodat u zorgeloos aan de slag kan. Of niet. Een must voor elke bouwondernemer die zijn of haar medewerkers ten volle wil inzetten.

Volg het webinar.

En stel uw vragen live. Het webinar duurt 20 minuten. Inschrijven is volledig gratis. Maar wel verplicht. Hebt u vragen? Stel ze gerust live. Onze moderatoren en sprekers doen hun uiterste best om ze direct te beantwoorden. Meld u dus snel aan.

vrijdag

13

december 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.