Terug Hulp nodig
55 keer bekeken

Werken met buitenlanders

Volg de spelregels, en vermijd de addertjes onder het gras.
Werken met buitenlanders

Bent u van plan om buitenlandse aannemers in te schakelen op de werf? Of werkt u nu al samen met buitenlandse bedrijven? Deze manier van werken is meer en meer gebruikelijk in onze sector. We willen u wel waarschuwen voor de addertjes onder het gras.

Het is nodig om u zelf in te dekken. En ervoor te zorgen dat alles volgens de juiste spelregels verloopt. Welke documenten moeten in orde zijn? Op welke manier kan u samenwerken met buitenlandse aannemers? Waar let u best op als u met hen in zee gaat? Hoe vermijdt u om hoofdelijk aansprakelijk gesteld te worden? Wat zijn uw verplichtingen? En welke dingen vragen om extra aandacht? Hoe meldt u ze aan bij de werfmelding?

U krijgt in 20 minuten alle antwoorden op uw vragen.
Kort en bondig samengevat door onze adviseurs Nadia Schepens en Twain De Hondt. Samen met u overlopen zij de belangrijkste spelregels. Zodat u zorgeloos aan de slag kan. Een must voor elke bouwondernemer die buitenlandse bedrijven inschakelt op zijn werf.

Volg het webinar. En stel uw vragen live.
Het webinar duurt 20 minuten. Inschrijven is volledig gratis. Maar wel verplicht. Hebt u vragen? Stel ze gerust live. Onze moderatoren en sprekers doen hun uiterste best om ze direct te beantwoorden.

 

Meld u dus snel aan.

woensdag

5

juni 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.