Terug Hulp nodig
239 keer bekeken

Check in @ Work

alles over de elektronische aanwezigheidsregistratie
Check in @ Work

Checkt u al in op werven?

CheckinatWork, CIAW,, Checkin@Work de elektronische aanwezigheidsregistratie op werven. Het verwijst allemaal naar hetzelfde. En is verplicht op onze Belgische werven sinds 2016. Doet u het al?

Wees gerust, u hoeft niet op elke werf in te checken. Maar de elektronische aanwezigheidsregistratie is wel verplicht op heel wat werven. En voor heel wat personen.

Wanneer moet u uw werknemers inchecken? Wie moet er zich allemaal inchecken? Geldt dit ook voor u als zelfstandige? En vooral hoe verloopt het registreren op de werven? Wie is er trouwens verantwoordelijk voor CIAW? Wat doet u met buitenlandse aannemers op de werf?

Hoe moet u melden?

Heel wat vragen die Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder, en Nadia Schepens, juridisch adviseur, in mensentaal beantwoorden. Dit webinar overloopt niet alleen de wetgevende kant van de CIAW. Maar toont ook hoe u incheckt met een live-demo.

Een must voor elke bouwondernemer.

Het webinar duurt 25 minuten waarin we CheckinatWork praktisch bekijken. Hebt u vragen? Stel ze gerust live aan onze sprekers.. Zij en onze moderatoren doen hun uiterste best om ze direct te beantwoorden. Deelnemen aan dit webinar is trouwens volledig gratis. Meld u dus snel aan.

vrijdag

7

december 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.