Terug Hulp nodig

De verplichte verzekering 10-jarige aansprakelijkheid

nieuw vanaf 1 juli 2018
De verplichte verzekering 10-jarige aansprakelijkheid

Een nieuwe wet vanaf 1 juli 2018

De verplichte verzekering inzake 10-jarige aansprakelijkheid aannemers is een verplichting voor aannemers, architecten en dienstverleners in de bouw.  Bedoeling is om een einde te stellen aan de discriminatie met de bestaande verzekeringsplicht voor architecten.  Waardoor er een geharmoniseerd verplicht verzekeringssysteem ontstaat in de bouwsector die uw klant een betere bescherming kan bieden. Maar wat zijn dan de gevolgen voor u als aannemer? Hoe verplicht is die verplichte verzekering?

Wanneer en voor wie verplicht?

Tijdens het webinar overloopt Nadia Schepens, juridisch adviseur van Bouwunie, deze nieuwe wetgeving. Ze geeft u een overzicht van wie, wanneer en voor welke bouwwerken deze wet van geldt.  Maar ook welke schadegevallen hiermee de komende 10 jaar gedekt zijn.

In 25 minuten weer helemaal mee.

Het webinar duurt 25 minuten. Waarin we de verplichte verzekering 10-jarige aansprakelijkheid praktisch bekijken. Hebt u vragen? Stel ze gerust live aan onze spreker, Nadia. Zij en onze moderatoren doen hun uiterste best om ze direct te beantwoorden. Deelnemen aan dit webinar is trouwens volledig gratis.

Reservaties zijn volzet.

Het is niet meer mogelijk uw plek te reserveren voor het webinar. Na afloop van het webinar kan u het wel herbekijken via deze link https://www.onlineseminar.be/bouwunie/archive

U logt in op het platform, en krijgt toegang tot de verschillende webinars van Bouwunie. Waaronder ook deze over de verplichte verzekering 10-jarige aansprakelijkheid.

woensdag

27

juni 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.